- Saturday morning

Godmorgon alla morgonpigga människor ! 

Kunde verkligen inte sova längre idag, hatar det.. Aja idag fyller bästaste storasyster år ♥ så grattis till dig bubbilisa ^^ Ska snart börja göra mig iordning och äta frukost, för ska till IKEA nu på morgonkvisten med mamma och pappa är det tänkt :P Sen blir det gymmet ;) Puss&Kram


- Me

 


...

Imorse åkte älskling hem :(( och nu sitter jag på estetisk versksamhet och har gått runt och filmat dom olika grupperna :P HAHAHA bästa är att jag fick min vilja igenom att B ska sjunga XD HAHAHAHAHA dt här ska blir kul ! XD Funderar på att smita tidigare idag för att träna och gå till mosters solarium maybe (A) Nej nu ska jag sluta här :P Puss&Kram

HAHAHAHAHAHAA


Du gjorde min dag !

Först kände jag mig lite nere idag men nu lyser jag som solen ute ! Älskling ringde för enstund sen och fråga om han fick sova här tills på fredag ! :D Och klart han får dt ! :D :D Nu måste rummet städas !!

Jorunn Madeleine Maria Havaas ♥ Jan-Emil Nyström


Ser inte fram emot helgen ens..

Idag stanna jag hemma från skolan. Ska plugga och vila upp mig :) Imorgon har jag förhoppningsvis ett prov i fotokunskap och på fredag har jag prov i samhäll :O Jag har väll egentligen inget att komma med just nu utan att jag ser inte fram emot helgen :O HEMSKT JU !

Tisdags kvällen

Min kväll såg ut såhär, har varit på core pass på gymmet och det var hur skönt som helst även fast jag tvekade först eftersom jag är en "latmask" som älskling säger. XD Men vet ni, jag ligger först och jag kommer vinna ;) Sen resten av kvällen har jag suttit och diskuterat med familjen för min syster fyller år på lördag men ska ha kompisar här på fredag innan dom ska dra vidare till stan och festa och då får inte vi vara hemma så det blev lite kris eftersom vi andra visste inte vad vi skulle göra då.
Men de löser sig, jag får ju egentligen vara hemma men ah. Nu ska jag hoppa i bingen (sängen, om folk inte vet vad en binge är) Sov så gott !

skolan !

Sitter just nu på naturkunskap och det suger kan jag ju lugnt säga :O Har suttit och kollat på massa kläder och sånt, måste ha nya alltså och skor ! Nej nu ska jag väl följa med på lektionen..
skriver lite sen kanske :)

- Sally Mann

Sitteri skolan på fotografiskbild B lektion och vi ska typ forska om en valfri fotograf och jag valde då
Sally Mann som är grym !
thank you god, you gave me the best man in the world.♥K Ä R L E K !

Måste få min skönhetssömn !

Herre gud alltså, jag har varit så bortskämd med att knappt sovit själv på lovet att jag glömt bort hur man gör ! nej men jag sover inte lika bra själv, är helt utmattad varje gång jag vaknar nu och klarar knappt gå upp ur sängen :O älskling kom hit nu ! jag kan inte sova utan dig ! :(

en bild på älskling när han somnade på nyår :)


I have a dream !

Alla har ju drömmar och jag har en speciell dröm. Jag skulle vilja att min man friade till mig som i en film ni vet. Så där romantiskt på en strand när solen håller på att gå upp eller ner och helst utomlands med en kärleksförklaring. Det är min dröm..


2011 !

Ligger här i älsklings säng helt ensam och tänkte göra mitt första inlägg för iår :P Nyårsafton var jag först på min kusins bröllop och sedan här hemma med lite folk. trevligttrevligt ;D Och vid tolv slaget kan ni ju ge er på att jag fick den bästa nyårspussen någonsin ! :D Men idag blir det för mig att åka hem för Emil ska jobba tisdag-onsdag :/ aja jag överlever väl :P nej har inget att säga faktiskt så ni får ha det bra. Puss&Kram