- pep talk to myself !


- Depp..

Här sitter man på lektion och deppar över skolan.. Har grymt mycket och göra men vad gör jag åt saken? Nej juste ingenting ! Sitter bara här och glor typ framför datorn men gör inget på den.. Man har bara sig själv att skylla men vafan jag har redan gått under över de här så det är svårt att ta sig upp och sätta verk i leken.. Nu börjar min nästa lektion snart och då ska jag nog försöka ta tag i saker och ting...

- Stressen...

När man trodde att inget kunde bli värre och mer stressande jo vad händer då? Jo jag går på en Etik&Livsfrågor lektion och tänka mest att de kommer säkert bli jävla grupparbete uppgift men nej vi får våran slut uppgift på hela kursen som är att man ska ta kontakt med en förskola och gå dit på ett par tillfällen för att sitta i ett hörn och studera ungarna och personalen typ. Det känns sjukt stressigt nu på slutet då jag har massa saker i alla andra ämnen också.. :( Helt stressad och orkar inte ens tänka just nu på hur kort tid det är till studenten :O Så har nu inte bara 3 projektarbeten som inte är så bara utan väldigt mycket ! utan jag har 4 typ ! :(( Aja ska jobba på nu på företagsekonomin så jag inte halkar efter mer där..

- ♥

♥ Jan-Emil Nyström


- Dålig dag !

Heej!
Igår spyde jag som en gris.. Skakade som jag vet inte vad, plus att jag frös som satan..
Svårt att sova hade jag inatt också, vaknade vid 1 och kunde inte sova förns vid 4.
Ont i hela kroppen och lederna så det är bara skit med mig.
Så nu får jag inte träna på 4 dagar typ + att jag ska trycka i mig massa skit.
Min kropp säger ifrån !
Äter väldigt dåligt och tränar för hårt o mycket så förstår att kroppen säger ifrån :(
Men jag som planerat att åka till älsklingen min idag :O Dock så mår jag mycket bättre idag men jävligt trött och fortfarande ont i kroppen. Så får se vad som händer om jag åker till honom idag eller om jag ska tvinga honom att komma till mig imorgon ist (?)
Nej nu ska jag ha möte med läraren angående p1201.

- Tradera !

Nu har jag en aktion ute på tradera !
Nu har jag bestämt mig för att sälja min skönheter som tyvärr aldrig blivit använda.. :(
men så är det ibland !
buda gärna !
Klicka hääär !

- Snart så!

Nu är det snart dax att börja röra sig mot tåget men först borsta tänderna och packa de sista (medicinerna).
Så här ser en sjuk Madeleine ut idag..

- Snorig och tung!

Fuck förskylning..

Hatar att vara snorig så vidrigt och nätterna ja dom blir inte dom bästa direkt..

Vaknar 100 gånger varje natt för att jag inte kan andas igenom näsan och bläää !

Blir bättre fram mot dagen men mornar och kvällar är dom värsta!

Aja idag ska jag åka till älsklingen iallfall behöver honom! Så nu är det bara att försöka sminka bort det intensiva bleka ansiktet och göra sig så fräch som de bara går!


- sjuk typ..

Idag har jag inte uppdaterat något under dagen så jag har varit så tung i skallen och snorig
så har tagit alla tabletter som ska hjälpa och massa så jag ska nog förhoppningsvis vara mycke bättre imorgon :) För imorgon ska jag åka hem till älsklingen min och sedan åker vi hit på lördag och myser tills på måndag :) Mys! Nej nu ska jag sova och bli frisk!

Min spännis ;)


- Jobbigare än vanligt !

Shit va jobbigt det var att träna idag, märktes verkligen att man ätit mycket påskgodis och sånt i påsk! Känns så segt och orkade inte lika mycket.. Så nu blir det hård träning igen! Måste verkligen ligga i med träningen för det är då jag mår som bäst må jag säga :) Tränar inte bara för att få en fin figur utan för att må bra och få bättre sjävförtroende. Vill även inte bara bli smalare utan vill få muskler så är inte bara ute efter "fettet".


Nej nu är det skolan som gäller, ligger efter lite...


- Vad gör man en morgon som denna ?

Godmorgon babes !
Nu är jag redan vaken fast jag börjar 10:00 och skulle kunna sova minst en timme till, men jag vakna till och bestämde mig för att göra mig iordning för att dra till gymmet. Så nu ska jag svida om och sticka dit. Har varit så slö och inte tränat sen i fredags så nu är det verkligen dax ! kanske blir två pass till och med om jag hinner med det, skolan är ju prio ett just nu så ah.. Nej nu får jag sätta fart här !

- Min käraste!

Tack min käraste för klänningen, enkel men as snygg !


- Mys dag !

Heej babes !
Här ligger jag i älsklingens säng och gottar mig med påskägg medans han är ute på powerwalk. Kunde inte gå med då jag inte har några träningskläder eller något med mig och han skulle gå så långt så ah.. Igår var vi som sagt på bio, senaste American pie filmen och den var grym säger jag bara. Lätt värt att se på bio!  Men ah ville bara uppdatera lite, har inte så mycket att säga faktiskt så skriver mer sen.

När jag satt på tåget påväg in till stan igår :)


- fuck vädret idag!

Håller på att göra mig iordning nu och kan inte bestämma mig om jag ska locka håret lite lätt eller om jag ska testa med rakthår i det här vädret. Har nämligen självlockande hår och det blir så jävla fult när det är fuktigt.. Aja Ska fortsätta nu!
Skriver mer sen !

- Träning på g !

Nu har jag sagt hela morgonen att jag ska till gymmet och träna och nu är det verkligen dax ! Känner inte alls för det just nu men kommer vara skönt att ha det gjort :) Om kärlekshandtagen ska vara borta till studenten är det bara att ligga i nu ! Hoppas på att dom blivit mindre iaf tills dess :)
Nej nu ska jag slita mig här ifrån och klä på mig uterkläderna.

Min mage nu...


- that's me


- Bokat !

Nu har jag bokat biobiljetter till imorgon! Lyckligtjej här! :D

- Bilder?

Jo imorgon blir det bildbomb!
Börjar känna lusten igen för bloggen :)