Sanningen måste fram någon gång ju.

Godmorgon babes!
Nu sitter jag här vid datorn efter en sjukt dålig natt.. Jag har vaknat till och från och känner fortfarande att jag skulle kunna sova 8 timmar till typ utan problem. Men det ska jag inte, ska börjar göra mig iordning för att sedan åka till älsklingen min för att sedan åka till södertälje och köpa hockey prylar :)

Men iaf som rubriken lyder "Sanningen måste fram någon gång ju."
Ja den måste tyvärr det, jag har hållit det för
mig själv eller jag har kommit på att det nog är så. Jag har levt i en depression ett tag, ingen djup sådan utan jag har liksom känt mig nere väldigt mycket. I en svacka kanske man ska säga och då hjälper det inte heller med att jag har världens sämsta självförtoende och självkänsla. Jag kan ärligt säga att jag inte känt mig en aning fin eller snygg någon gång nu under en period. Jag har betett mig konstigt och ser allmänt grinig ut emellan åt och det ber jag om ursäkt för!

Men jag har bestämt mig, jag ska bli den glada Madeleine igen :) Bara man vill så går det ju att ta sig ur/lösa det. Jag ska bli mer positiv och skita i vad andra tycker och tänker om mig, jag ska köra mitt race!
Ska även jobba på mitt självförtoende. Mycket hänger väl på kroppen och hur man ser ut på utsidan, helt enkelt vad man vill se i spegeln när man står där framför. Självklart är insidan också mycket att jobba på, att riva ner den mur jag har byggt upp. Jag hatar att jag har svårt att prata med folk att jag är rädd för att säga fel. Det är då det är som värst när man tänker för mycket på vad man ska säga och då blir det oftast helt fel om man får förklara sig. 

Det är inte lätt när det är svårt.. Nu är det dax att riva ner den förbannade muren! 


-


Bilden säger allt!


Gymmet blir min räddning!

Nej nu jävlar ska jag bta om och gå till gymmet oh bränna en jävla massa fett !
Någonting på kroppen måste ju bli snyggt, så bara att kämpa!

good stuff !

Bra träningsvideos, nu jävlar blir det träning! Har haft uppehåll från massa träning då jag inte alls känt för det men idag när jag äntligen pallra mig till gymmet blev jag påmind hur jävla underbart det är. Så nu jävlar ska jag få en snygg kropp ;)


SMS-inlägg

2012-07-02-323_1 (MMS)

Nu jävlar skiter jag i allt kliande och beger mig ut på en runda med hörlurarna i öronen.


jaha.

Då var man hemma igen i lilla bålsta.. Vad bjuder denna dag på då?
Har typ tusen myggbett och hela kroppen kliar men va fan gymmet ändå?
Måste sätta fart på mitt tränande nu om jag ska få den kropp jag vill ha :)
Har även massa mål som ska skes på max 2 år och det är verkligen max, helst 1 år. Men beror på lite om jag får mig ett jobb. Dax att söka jobb idag :)
Saknar mig fästman redan ! ♥