Första bilden på oss två tillsammans ♥


GRATTIS ÄLKSLINGEN MIN PÅ 18 ÅRS DAGEN ! ♥


blablabla, godnatt!

Efter att ha städat och fixat här hemma idag och sett 3 filmer så är det lägg dax för min del. Men först ringa älskling och säga godnatt, undrar vad han gör? haha, aja får reda på det snart :P Tänkte bara skriva lite innan jag skulle sova så, godnatt snyggingar!

Arbetslös..

Då har jag tagit studenten och varit utomlands sen jag skrev här senast.

Tog en sistaminutern med min man till turkiet, där mina föräldrar var + deras kompisar. Som en surprise liksom och dom blev riktigt överaskade, haha :) 

Var där en vecka och det var alldeles för lite, men tur att vi ska försöka hitta en till sistaminutern i slutet av juli. Älskar att åka utomlands så jävla härligt att få komma bort från Sverige ibland till värmen.

Men iallafall just nu ligger jag och tycker synd om mig själv, då jag har sådan jävla mensvärk men ska efter jag skrivit det här gå och ringa mormor och morfar och kolla om dom behöver hjälp med något. 

Har typ inga pengar att röra mig nu med efter att precis skickat efter min älsklings födelsedagspresent som kostade en del, men de e han värd :)
Hoppas bara han gillar de (A)

Tur att man får ett sista CSN bidrag den sista juni så man har lite pengar att leva med om man inte hittar sig ett jobb.Är alltså arbetslös just nu.. SUG ! men ska försöka hitta massa jobb att söka.Har ju cv och personligtbrev så är bara att sätta igång.
Någon som har något tips kanske?
Men nej nu ska jag sätta igång! Börjar med att ringa mormor och morfar sedan får jag se vad som händer idag. Måste städa lite + träna en jävla massa!
Kanske någon som vill hitta på något senare? Ja vem vet. Får alltså se vad dagen har att bjuda på. Ha det bra sålänge ! Oj vad långt det här inlägget blev nu, bara massa skit snack också men så blire ibland!
PUSS! ♥

my love ♥

Min kärlek oavsett vad! ♥