- LMFAO !


- skola, mys och träning!

Godmorgon underbara människor !
Nu är det dax för skola igen då.. Men efteråt ska jag en snabbis till gymmet och träna mina kärlekshandtag och sedan möta älsklingen min vid tåget :D Myskväll today, a tuesday ! Fast först en powerwalk tillsammans, för det är nu vi satsar inför sommaren, två månader på oss ungefär för att bli snygga till sommaren ;)


Massa plugg, plugg, plugg, plugg..

Nu var det allt för längesen jag skriv här.. Men har inte haft lust att skriva något, men nu är jag på gång igen! Sitter just nu på etik och livsfrågor men pluggar företagsekonomi då vi är klara med våran uppgift här. Har nämligen prov idag på 5 kaptiel så det är bara fortsätta plugga!

Lite utav det jag vill ha från ginatricot!


I´m sick!

Nej men jag har varit yr och så idag, så stannade hemma från skolan faktiskt. Måste bli bättre på att äta så jag slipper bli yr och ska kolla upp mitt blodtryck, kan vara p-plåstrerna som spökar ;O Aja Så nu sitter jag här i sängen och gör ingenting, försöker öva på att göra snygga lockar till studenten, åste ju öva i god tid :P Bara 2 månader kvar näatan ju :) Men ska fotsätta nu innan locktången för märken på golvet..

- :(

Sviken, övergiven, ensam ! tre ord som beskriver hur jag känner just nu !

- 45 minuter kvar sedan är man fri för denna dag!

Sitter här på företagsekonomin och gör faktiskt ingenting för tillfället, drömmer mig bort till gymmet typ :) Ska dit vid åtta ikväll så först ska jag hämta ut nya p-plåster och sedan hem och äta innan + köpa massa kesella, min nya drog! Jag har varit dålig på att blogga nu men känner att jag vet inte vad jag ska skriva och har inga bilder att lägga upp här heller måste bli bättre ! Men nu ska jag dunka musik i mina lurar !

Juste åkte till älskling min igår kväll, mys! ♥

Bild lånad från facebook.


- Träning i massvis!

Varit och tränat ett pas snu igen, 3 dagen i rad! Nu säger jag bara att min rumpa är pumpad ! Älskar det här nya gymmet, så grymt! Tjej avdelning är grym alltså, det är ju anpassat för vart tjejer oftast vill bli av med fett och vart man vill bli fastare och sexig ! Gud så taggad längtar redan tills imorgon när jag ska dit igen! Men iallfall, idag ska jag städa mitt rum och sedan ska jag ut på en powerwalk (man måste ju ligga i nu!) sen ska jag ta en sol tur med Elin tror jag och hoppas jag! Mer än så har jag inte plannerat idag.  Puss sålänge!


- Fredag!

Slutar om 25 minuter och då ska jag gå och boka tid hos frisören och hoppas på att kunna klippa mig imorgon :) Sedan ska jag gå och köpa kesella för att sedan börja gå hemmåt. Ikväll ka jag till en vän som har inflyttningsfest, kan bli kul :)

 

Beställde den häras snygga klänningen igår !
StyleByTyra

- ...

Frustrerad och irriterad kikka men du får inget veta..
Nu är det dax för att ta ut all aggressivitet på gymmet!

- Stop motion !

Hej slänger in en stop motion vi gjort i skolan här medans jag gör mig iordning !


- Denna dag börja sämst!

Godmorgon !
Sitter här i skolan och surar, då jag tydligen inte har någon etik och livsfrågor idag.. Så här får man sitta helt jävla alone.. Har redan nog med håltimmar idag :O Har flera timmars håltimme på eftermiddagen och jag hatar verkligen håltimmar vill bara få slut på denhär dagen ! Ser fram emot ikväll då jag ska till gymmet och träna med systern min, något att se fram emot iallafall :) Har ännu ett problem och det är att jag kommer inte in på facebooks hemsida :O ? Varför en dag som denna !? Så sitter just nu och kollar kläder på olika hemsidor. Men ska inte klaga mer nu, hoppas på att Matilda eller någon kommer snart så jag blir lite gladare! Puss sålänge !

- skönhets fix !

Sitter här i soffan med massa olja i hela håret efter ett träningspass och ska sitta såhär i en halvtimme till med det i. Sedan blir det duschen och testa min choklad och socker skrubb jag slängde ihop nyss, ska även göra en ansiksmask (gjorde ingen igår). I eftermiddag blir det övningsköra och sedan kanske ut på en powerwalk idag igen :)