Frukost!

Här sitter jag vid frukosten på jobbet och är hur trött som helst då jag inte kan sova om nätterna utan bara ligger o vänder och vrider på mig :/ jobbar bara halv dagar denna vecka så får vila en stund när jag kommer hem vid lunch ist. Så jag orkar träna sen :) ben och rumpa står på schemat idag ;)


Läggdags !

Gu vad jag är trött nu ! Kört två stenhårda träningspass om dagen nu och funderar på att köra ett morgon pass imorgon också :) sen behöver nog kroppen vila en dag :) Idag boka mamma o jag en shoppingresa till London (fick de i födelsedagspresent förra året). Det ska bli då himla kul ! Så nu måste jag spara pengar till att shoppa och till utlandsresan, men de ska jag klara av :) nej men nu måste jag sova!


Morgoncardio !

Eftersom inte jobbet ringde o behövde mig imorse så gick jag till gymmet och körde en timmes cardio :) men nu sitter jag och äter frukost o laddar för ett benpass om en stund ;) bara ligga i med träningen nu då älsklingen min ringde igår o berättade att han bokat våran resa vi länge tänkt göra, bara sådär liksom ;) hihi ! Solen skiner idag föresten !!