Jobbet!

Sitter här på jobbet nu och äter en efterlängtad frukost ! Börja 06:00 och slutar 14:30 idag :) hoppas dagen går fort, vill till gymmet och träna.


Jobb/gymmet/mys !

Nu har jag jobbat mellan 06:00 - 13:30, kört ett cardiopass på 70 min + mage, umgåtts på mammas jobb och sitter just nu på tåget påväg till min man för mys (: helt slut i kroppen efter allt så blir nog sova tidigt idag eller till och med slockna i soffan framför tv:en (något jag är jävligt bra på, må jag säga :p).


Första jobb dagen!

Oj vad dålig jag är på att uppdatera..
 
Idag har jag gjort mitt första jobbpass från 06:00-14:30 som lokalvårdare. Jag städa alltså en skola här i Bålsta idag, var skit nervös och rädd inför detta men det gick kanon. Dom tog verkligen hand om mig och var så snälla så :) Det är inget jobb som jag går till varje dag utan är vikarie, så hoppar in när någon är sjuk. Men idag och imorgon jobbar jag iaf :) Har även ett annat jobb på g faktiskt ;) känns som det händer saker nu!
 
Mitt självförtoende och självkänsla börjar sakna men säkert bli bättre. Känns som efter det här att jag var så rädd men gjorde de ändå och att det gick så bra stärkte mig lite. Måste göra saker som jag inte egentligen vågar för att bli av med rädslan för saker och ting. Så nästa steg är att våga ta för mig och våga ta chansen om jag får de för det jobb jag har på g. Måste även släppa på att vara rädd för att göra fel eller säga felsaker för då kommer allt gå som smort! 
 
Inte nog med att jag jobba idag utan direkt efter jobbet möte jag systra mi på gymmet för att träna!
Ska ligga i som satan på de nu ;) Funderar också på att börja något ställe och gå på pass, lite variation liksom :)
 
Nej nog pratat nu, ska se lite på tv och sen gå och lägga mig, en tidig morgon väntar.. :)

Paus.

Efter en vecka full med hård träning, tar jag paus över helgen. Men på måndag då jävlar blir det slita ;)

Just nu sitter jag o väntar på att Emil o hans vän ska träna färdigt.


Morgonsimning !

Då var man här igen då ! ;)
 

Dagens.

Vad har denna dag bjudits på då? 
♦ Morgonträning - simning
♦ Sökt jobb
♦ Gjort naglar på mig själv för första gången.

De var väl de jag har gjort idag hitintills, ska köra lite övningar hemma ikväll och tagga till, tills gymmet imorgon. Så sjukt taggad på att bli fit så bara ligga i nu till sommaren :)
vill ju vara lika snygg som mannen min när vi åker utomlands.
 
Nu käka middag !

Morgonträning!

..Nu är jag hemma och äter frukost och är helt död! Gick upp 05:15 för att simma vid 06 -tiden. Så himla skönt!  

Motton.

   
     ♥

Tränat!

Då har jag varit och tränat. Blev mage, biceps och 70min powerwalk! Grymt slut i kroppen nu :)


Learn !


Möte på af.

Nu är det dax att bege sig till af för möte och efter det blire gymmet!


Hemma i bålsta..

Då var man hemma i bålsta efter en mysig helg med pojken min. För imorgon bitti ska jag på möte på arbetsförmedlingen igen och stämma av o lite sånt :) funderar på att träna lite här hemma nu innan middagen för senare är de tv tittande som gäller, nya avsnitt av bones :D


Fuck trygghetszonen..

Nu är träningen igång igen, imorse var jag på gymmet och körde ett benpass. Tungt och jävligt kändes det men skönt efteråt. Kommer bara kännas bättre o bättre nu, alltid jobbigast när man sätter igång igen efter ett uppehåll.. Idag har jag sökt massa jobb via datorn och varit ute o lämnat mitt cv. Måste komma ur min trygghetszon och börja gå utanför mina gränser. Jag är väldigt blyg och det är enstor nackdel, så bara börja jobba på det. 

Tränings sugen!

Imorgon börjar jag gymma igen, efter att ha varit sjuk. Så sjukt taggad ! 

inspiration.


Nytt år och nya tag!

Hej på er ! 
Var ett tag sen jag skrev här och hoppas på att ha ork att fortsätta denna gång. Nu har det nya året börjat och det ska bli ett bra år har jag bestämt mig för. Ska lägga i en högre växel med att söka jobb och göra saker jag mår bra utav. Det här året ska bli ett hälsosamt, lyckligt och livfullt år! 
 
Mina mål det här året är:
Skaffa jobb.
Ta körkort.
Åka till london med mamma och shoppa.
Åka till cypern med älsklingen min.
Träna fram muskler och bort med fett.
Göra crazy tings!